KATRINE: KOM TIL DIALOGMØDET PÅ LØRDAG

Katrine glæder sig til dialogmødet i Kvaglundhallen på lørdag. Dialogmødet er arrangeret af Esbjerg Kommune og Syd- og Sønderjyllands Politi i samarbejde med beboere. Målet er at møde hinanden, høre om politiets arbejde med trygheden i Kvaglund og få talt om, hvordan området bliver et endnu bedre sted at bo.

”Jeg håber, at mange kommer og giver deres mening til kende. Jeg er vokset op i området og føler mig tryg, så jeg undrer mig over, at så mange ikke føler sig trygge her. Måske bunder det i fordomme og så er det vigtigt, at vi får snakket med hinanden om, hvordan vi oplever det og hvordan det kan blive bedre for alle at bo her”, siger Katrine.

Katrine er vokset op i Kvaglund og flyttede tilbage til området for to år siden og trives rigtig godt.

”Jeg tror, dialogmødet er en god mulighed for at møde hinanden og at det kan være en god start på, at vi kan blive bedre til at være sammen og til at forstå hinanden bedre. Jeg glæder mig til det”, fortæller Katrine.

Dialogmødet finder sted i Kvaglundhallen lørdag den 25. februar klokken 13-16. Der bliver mulighed for at møde naboer og politi, tale om tryghed, høre om politiets arbejde i området og få en kop kaffe, kage og en god dialog.

Alle er meget velkomne!